Accept
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.
CAFÉ SARRIA
Plantacija: CAFÉ SARRIA kavos plantacija, Cauca kavos regionas, Popayan, Kolumbija
Pupelių rūšis: 100 % Arabica Caturra
Skrudinimas : Vidutinis
Pupelių apdorojimo būdas: skinta rankomis,plauta Arabica
Fermentavimas : 12 val
Auginimo aukštis: 1800 m
Rekomenduojama: visiems paruošimo būdams
Stiprus juodo šokolado aromatas, karamelės saldumas.
Juntama švelni rūgštelė būdinga Kolumbijos arabikai.
Tai orginalus kavos pupelių apdorojimo ir paruošimo būdas pagal gilias SARRIA šeimos tradicijas. Tai kava "Al Gusto del Campensino" ("pagal kavos ūkininko skonį"), būtent tokią, kurią gėrė pats Don Aquilino Sarria, kavos CAFÉ SARRIA įkūrėjas.
Stiprus juodo šokolado aromatas, karamelės saldumas; juntama švelni rūgštelė būdinga Kolumbijos arabikai.